Adresa noastra:

JUMONG SRL Adresa: Bd. Independentei Bl.A3, mezanin, camera 8, (linga CEC) – mun. Braila
Telefon:0722 724 883

De ce un Diriginte ?

În Registrul diriginţilor de şantier autorizaţi de Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) sunt înscrişi 26.628 de diriginţi de şantier.

Dirigintele de şantier este autorizat de ISC să desfăşoare activitatea de dirigenţie de şantier şi este angajat de către investitor/beneficiar, cu obligaţii privind asigurarea verificării execuţiei corecte a lucrărilor de construcţii, pe tot parcursul acestora.

Conform Legii 177/2015 care modifică şi completează Legea 10/1995 privind calitatea în construcţii, toate persoanele care vor să-şi construiască locuinţe, inclusiv la ţară, trebuie să angajeze un diriginte de şantier autorizat, a cărui principală responsabilitate e sa verifice calitatea lucrărilor.

Serviciile de dirigenţie de şantier se tarifează în funcţie de mai multe criterii, însă cele mai importante sunt: distanţa până la locaţie, frecvenţa şi numărul de vizite în şantier, complexitatea şi tipul proiectului (casă, bloc sau hală). Dacă proiectul este complex, frecvenţa vizitelor pe şantier e mai mare.